Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Smoking standaard filter hulzen

Smoking Smoking standaard filter hulzen
Productomschrijving
Smoking Filterhulzen 5 x 200 hulzen  Aantal: 5 x 200 hulzen Type: Classic Filterhulzen Smoking Filterhulzen Doosje met 5 x 200 normale Smoking hulzen. Naast de welbekende vloeitjes van Smoking heeft het merk ook lege hulzen. Smoking is één van de marktleiders in Nederland op het gebied van vloeipapier. Waarom zou je hetzelfde merk dus...

Smoking Filterhulzen 5 x 200 hulzen 

  • Aantal: 5 x 200 hulzen
  • Type: Classic Filterhulzen

Smoking Filterhulzen

Doosje met 5 x 200 normale Smoking hulzen.

Naast de welbekende vloeitjes van Smoking heeft het merk ook lege hulzen. Smoking is één van de marktleiders in Nederland op het gebied van vloeipapier. Waarom zou je hetzelfde merk dus ook niet gebruiken als je graag je eigen peuken schiet.

Dankzij de kwaliteit van hun producten heeft Smoking een stevige reputatie opgebouwd. Deze tubes met geïntegreerde filter zijn geschikt voor je hulzenstopper, zodat jij uiteindelijk zonder moeite de best mogelijke rookervaring kunt beleven.

Als roker die graag zijn/haar eigen producten maakt kunnen hun voordeel halen uit deze kwalitatief hoogwaardige hulzen. Ze maken het leven niet alleen makkelijker door tijd en moeite te besparen, maar door de geïntegreerde filter worden ook schadelijke stoffen gefilterd. Deze box Smoking Tubes bevat 200 tubes (hulzen), ideaal voor mensen die graag hun eigen sigaretten schieten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Smoking Standaard filter hulzen
SmokingStandaard filter hulzen

Smoking filterhulzen - 5 pack van 200 filters.

Niet op voorraad

Deliverytime

€12,50 Incl. btw
      Bekijk