Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Aroma King klik bolletjes voor sigaretten - inclusief Applicator - Strawberry Ice

Productomschrijving
Breng de 'Click' terug in je sigaret! Breng het balletje aan in de filter van je favoriete sigaret en klik erop. Je hebt onmiddellijk een heerlijke frisse munt smaak toegevoegd! Verlang je naar de Strawberry Ice van je sigaretten? Dan zijn de Strawberry Ice Click capsules van Aroma King de juiste keuze voor jou, want bij Aroma K...

Breng de 'Click' terug in je sigaret!

Aroma King Flavored Capsules

Breng het balletje aan in de filter van je favoriete sigaret en klik erop. Je hebt onmiddellijk een heerlijke frisse munt smaak toegevoegd!

Verlang je naar de Strawberry Ice van je sigaretten? Dan zijn de Strawberry Ice Click capsules van Aroma King de juiste keuze voor jou, want bij Aroma King zit je smaak stevig verankerd in de naam van het merk! Bij ons krijg je 50 balletjes met een natuurlijke mentholsmaak welke geleverd worden in een handig doosje!

Eenvoudig in gebruik

Onze Aroma King Strawberry Ice-balletjes voor een speciale smaak kunnen snel en gemakkelijk worden gebruikt. Eerst maak je met de puntige kant in het buisje, een opening in het sigarettenfilter, dan neem je een balletje uit het aromadoosje en steek je dit met de andere kant van het buisje in de zojuist gemaakte opening. Druk op het einde gewoon op het filter en de intense Strawberry Ice verspreidt zich.

Aroma King Capsule Applicator

Handige verpakking

De Aroma King Click houder kunnen gemakkelijk overal worden opgeborgen. Zowel in je broekzak als in de meeste andere tassen is er genoeg ruimte voor. De infuusballen vinden hier een perfecte plek. Aan de onderkant van de tube zit de applicator waarmee je de balletjes snel en eenvoudig in de filter kunt aanbrengen.

Diverse smaken Click balletjes

Wil je liever een frisse sigaret met een smaakje? Kies dan uit één van de zes frisse smaken van Aroma King.

Productspecificaties

EAN
5903816062901

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Aroma King Strawberry Ice klik bolletjes
Aroma KingStrawberry Ice klik bolletjes

50 Munt klik bolletjes met Applicator.

Snelle levering
€4,95 Incl. btw