Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds

Indian Spirit Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds
Productomschrijving
Ontdek de intrigerende wereld van Syrian Rue met Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds. Syrian Rue, ook bekend als esfand en harmal, heeft een rijke oosterse geschiedenis. Het wordt in verschillende culturen gebruikt voor bescherming tegen het 'kwade oog' en zuivering van zowel de lucht als de geest. In de westerse psychonauten-...

Ontdek de intrigerende wereld van Syrian Rue met Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds. Syrian Rue, ook bekend als esfand en harmal, heeft een rijke oosterse geschiedenis. Het wordt in verschillende culturen gebruikt voor bescherming tegen het 'kwade oog' en zuivering van zowel de lucht als de geest.

In de westerse psychonauten-scene wordt Syrian Rue gewaardeerd vanwege zijn sterke monoamineoxidaseremmende werking, waardoor het een betaalbare optie is voor het versterken van hoge doseringen DMT-bevattend plantmateriaal. Veel mensen die anahuasca (analoge varianten van de psychedelische Amazone-thee ayahuasca) maken, gebruiken Syrian Rue als vervanging voor Banisteriopsis caapi.

Bij gemiddeld gebruik wordt Syrian Rue gebruikt als psychofarmacologisch hulpmiddel om planten die normaal gesproken oraal inactief zijn, actief te maken. Het kan ook de effecten van actieve stoffen versterken en verlengen.

Syrian Rue remt de afbraak van monoamine-neurotransmitters door monoamineoxidase-enzymen te remmen, een proces dat bekend staat als MAO-remming. Hierdoor worden stoffen zoals DMT en 5-MeO-DMT oraal actief en kan een ervaring met psilocybine paddenstoelen intenser en langer duren. Het kan ook leiden tot een "harmala buzz" - een zoemend gevoel in het hoofd en lichaam, gevolgd door versterkte ervaringen zoals visuele en auditieve vervormingen en mystieke fenomenen.

Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt de zaden fijnmalen en ze direct consumeren door ze goed te mengen met speeksel en door te slikken. Een andere optie is om het zaadpoeder in gelatine-capsules te doen. Voor een ervaring met alleen Syrian Rue zijn doseringen experimenteel, dus het is raadzaam om te beginnen met 1 gram en je reactie te observeren. Een dosering van 5 gram wordt als hoog beschouwd.

Als potentiator voor orale DMT-doseringen, neem je 3 gram Syrian Rue-zaden in 15 tot 60 minuten voor de DMT-inname. Dit is een gevestigde methode. Hogere doseringen dan 3 gram resulteren meestal in meer fysiek ongemak zonder een sterker effect. De ervaring kan tot ongeveer 4 uur duren.

Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds zijn eenvoudig te kweken vanuit zaad. Zaai de zaden dun in een zanderig aardemengsel in de late lente (binnenshuis). Zorg voor voldoende zonlicht en een minimale temperatuur van 20°C. De plant kan droogte en vorst verdragen en komt in de lente weer tot leven.

Let op: Peganum Harmala bevat MAO-remmende stoffen, wat gevaarlijk kan zijn in combinatie met bepaalde voedingsmiddelen of andere psychoactieve stoffen. Doseringen verschillen per persoon, maar het wordt aanbevolen om te beginnen met 1 gram voor milde effecten en niet meer dan 5 gram te gebruiken voor een zeer sterke trip.

Voeg Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds toe aan je collectie en verken de potentie van deze bijzondere plant. Bestel nu op Novus Fumus!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Spirit Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g zaden
Indian SpiritSyrian Rue (Peganum Harmala) - 10g zaden

Ontdek de krachtige effecten van Syrian Rue met Indian Spirit - Syrian Rue (Peganum Harmala) - 10g Seeds. Verrijk je psychedelische ervaring en leer meer over het gebruik en de mogelijkheden van deze fascinerende plant. Bestel nu op Novus Fumus!

Snelle levering
€4,50 Incl. btw