Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Tepi Large L: Handgemaakte Traditionele Sjamanistische Snuffelbuis voor Rapé Ceremonies en Spirituele Beoefening

Productomschrijving
Voeg de Tepi Large L toe aan je spirituele beoefening, een handgemaakte traditionele sjamanistische snuffelbuis die speciaal is ontworpen voor het gebruik van Rapé tijdens ceremonies en persoonlijke rituelen. Met zorg en aandacht voor detail gemaakt, combineert de Tepi Large L vakmanschap met eeuwenoude tradities voor een authentieke en diepgaande...

Voeg de Tepi Large L toe aan je spirituele beoefening, een handgemaakte traditionele sjamanistische snuffelbuis die speciaal is ontworpen voor het gebruik van Rapé tijdens ceremonies en persoonlijke rituelen. Met zorg en aandacht voor detail gemaakt, combineert de Tepi Large L vakmanschap met eeuwenoude tradities voor een authentieke en diepgaande ervaring.

Gebruik de Tepi Large L in combinatie met Rapé volgens de traditionele sjamanistische methoden. Zorg voor een veilige en respectvolle omgeving tijdens het gebruik.

Pas de dosering van Rapé aan op basis van individuele behoeften en ervaring, altijd rekening houdend met persoonlijke gevoeligheid en tolerantie.

Bestel vandaag nog bij Novus Fumus' Shamanshop en ervaar de rijke traditie van sjamanistische Rapé ceremonies.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Tepi large L – 1 stuk
Novus FumusTepi large L – 1 stuk

Ervaar authentieke sjamanistische tradities met de Tepi Large L, een handgemaakte traditionele snuffelbuis voor Rapé ceremonies. Bestel nu bij Novus Fumus' Shamanshop voor een diepgaande en verrijkende spirituele ervaring!

Snelle levering
€21,95 Incl. btw