Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Thai Kratom Red – 20 pcs

Kratopia Thai Kratom Red – 20 pcs
Productomschrijving
Deze Kratom biedt het beste van de Thaise Kratom. Deze potente variant is afkomstig uit het regenwoud van Thailand. Deze sterkte Kratom geeft bij gebruik een motiverend en concentratieverhogend effect.Werking: Motiverend en Concentratieverhogend.Aanbevolen dosering: 1 tot 5 capsules voor het gewenste effect. Dosering:Naast je eigen lichaamsgewicht ...

Deze Kratom biedt het beste van de Thaise Kratom. Deze potente variant is afkomstig uit het regenwoud van Thailand. Deze sterkte Kratom geeft bij gebruik een motiverend en concentratieverhogend effect.
Werking: Motiverend en Concentratieverhogend.
Aanbevolen dosering: 1 tot 5 capsules voor het gewenste effect.

Dosering:
Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom. Normaal gesproken zou 5-10 gram gedroogde bladeren voldoende moeten zijn voor onervaren gebruikers. De dosering kan iets lager met kratompoeder, dat meestal sterker is dan gewone bladeren (3-5 gram). Ditzelfde geldt voor extract. Kratom is niet verslavend als het verantwoordelijk wordt gebruikt en niet vaker dan één à twee keer per maand. Meer ervaren gebruikers zullen na enige tijd de behoefte voelen om de dosering te verhogen.
Kratom in hogere dosering neigt sterk naar kalmerende effecten, ongeacht welke soort wordt gebruikt.
Omdat de capsules een extract zijn van het Mitraguna speciosa kruid zullen de effecten ook vele malen sterker zijn.

Mild Effect: 1 capsule
Redelijk/Goed Effect: 2-3 capsules
Sterk Effect: 3 -5 capsules

Waarschuwing:
Gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Verkoop en gebruik onder de 18 jaar niet toegestaan.
Niet gebruiken tijdens het besturen van een motorvoertuig of machines, als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als u eventuele medicijnen of drugs gebruikt op recept of zonder recept. Buiten bereik van kinderen houden.
Dit product is niet geëvalueerd door de FDA. Dit product is niet bedoeld als geneesmiddel.

Extra info:
Kratom heeft een sterk effect op je humeur en je energie. Het vermindert angsten, terwijl het gevoel wordt omgeschreven als gelukkig, sterk en actief, met een kalme geest en een sterke wil tot werken. Thaise arbeiders gebruiken het om de werkdag door te komen. De effecten zijn na 5 tot 10 minuten voelbaar en kunnen enkele uren duren.

De meeste mensen noemen de effecten stimulerend en euforisch bij een lage dosis en kalmerend bij een hogere dosis. Dit kan waarschijnlijk verklaard worden doordat mitragynine bij kleine hoeveelheden de delta-opiaatreceptoren stimuleert, maar naar mate de dosis stijgt steeds meer de mu-opiaatreceptoren stimuleert.
Hoewel de belangrijkste alkaloïden in kratom verwant zijn aan psychedelische stoffen, lijkt kratom geen psychedelische effecten te hebben. De belangrijkste uitwerkingen zijn vergelijkbaar met die van opiaten: pijnstillend en hoestonderdrukkend, maar ook narcotisch en euforisch. Deze effecten zijn in sterkte ongeveer vergelijkbaar met codeïne.
Sommige bronnen beweren dat kratom, net als andere opiaten, seksuele lust bij vrouwen opwekt en erectieproblemen bij mannen kan verminderen. Het positieve effect van mitragynine op het humeur en een vermindering van angstgevoelens zijn hier waarschijnlijk verantwoordelijk voor. Andere effecten van mitragynine zijn verminderde spierspanning, lokale verdoving en depressie van het centrale zenuwstel.
Directe negatieve effecten kunnen zijn: droge mond, verhoogde urinatie, verminderde eetlust en verstopping. In tegenstelling tot opiaten veroorzaakt mitragynine meestal geen misselijkheid of braakneigingen. Intensief gebruik kan resulteren in een lichte vorm van slaapzucht.
Kratom is geen geneesmiddel, maar kan een positieve invloed hebben op zaken als:
– Rusteloosheid
– Een verbeterde concentratie
– Energietekort
– Slapeloosheid
– Verlichting van pijn
– Vermindering van “trek” (Craving) bij verslavingen

Productspecificaties

EAN
8718274712971

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Kratopia Thai Kratom Red – 20 pcs
KratopiaThai Kratom Red – 20 pcs

Deze Kratom soort biedt stimulerende effecten zonder euforie, ideaal voor productiviteit en focus.

Snelle levering

Deliverytime

€21,95 Incl. btw