Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Trippy Me Party Pillen - 4 vegetarische capsules

Novus Fumus Trippy Me Party Pillen - 4 vegetarische capsules
Productomschrijving
Inhoud: 4 vegetarische capsulesIngrediënten:Caffeine (25mg), kruidenmix op basis van Baby Hawaiian Woodrose (403mg), L-tyrosine, Citrus Aurantium, Niacine, L-tryptofaan, Dextrose en Calciumstearaat. Trippy Me Trippy Me bezorgt je een heerlijke high die je bewustzijn verruimt. Laat je meenemen in een psychedelische trip. Sit down and enjoy the ri...

Inhoud: 4 vegetarische capsules
Ingrediënten:
Caffeine (25mg), kruidenmix op basis van Baby Hawaiian Woodrose (403mg), L-tyrosine, Citrus Aurantium, Niacine, L-tryptofaan, Dextrose en Calciumstearaat.

Trippy Me

Trippy Me bezorgt je een heerlijke high die je bewustzijn verruimt. Laat je meenemen in een psychedelische trip. Sit down and enjoy the ride!

Gebruik:
Neem 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect maximaal 2 capsules in met voldoende water of vruchtensap.

Omschrijving:
De Me-Lijn is door en voor McSmart ontwikkelt om op een natuurlijk basis op een ander niveau te komen. Door de ontwikkeling van deze lijn bieden we je een veilige, legale en betaalbare ervaring waarvan je zult genieten! Geniet van de prachtige ervaringen die de Me-lijn jou kan bieden en laat je verrassen door de heerlijke eigenschappen van deze herbals.

Waarschuwing:
Verkoop en gebruik onder de 18 jaar niet toegestaan. Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere simulanten, bij hoge/lage bloeddruk, hartklachten, bij zwangerschap en borstvoeding, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressie, nervositeit en bij het gebruik van MAO-remmers, pas op met overmatig alcoholgebruik. De maximale dosering niet overschrijden.

Productspecificaties

EAN
8718274719963

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Trippy Me
Novus FumusTrippy Me

Trippy Me bezorgt je een heerlijke high die je bewustzijn verruimt. Laat je meenemen in een psychedelische trip. Sit down and enjoy the ride!

Snelle levering
€9,95 Incl. btw