Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

USB C Kabel

Novus Fumus USB C Kabel
Productomschrijving
Grab N Go USB-C oplaadkabel Deze USB-C kabel is geschikt voor smartphones met een USB-C aansluiting, waaronder Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy S8, Huawei P9 en de Huawei P9 Plus. Wat is een USB-C aansluiting? USB-C is geen snellere versie van de USB, maar een nieuw soort aansluiting. USB-C kan data overdragen en apparaten opladen maar j...

Grab N Go USB-C oplaadkabel

Deze USB-C kabel is geschikt voor smartphones met een USB-C aansluiting, waaronder Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy S8, Huawei P9 en de Huawei P9 Plus. 

Wat is een USB-C aansluiting? 
USB-C is geen snellere versie van de USB, maar een nieuw soort aansluiting. USB-C kan data overdragen en apparaten opladen maar je kunt er ook video en audio mee versturen. Daarmee is USB-C niet alleen een opvolger van USB, maar ook van HDMI. 

Tot nu toe hebben apparaten gebruik gemaakt van twee verschillende USB-aansluitingen: type A en B. USB-A-poorten zijn vooral te vinden in computers, stopcontacten en spelcomputers. USB-B wordt gebruikt bij randapparatuur. Varianten van USB-B zijn mini-USB of micro-USB. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus USB C Kabel
Novus FumusUSB C Kabel

Grab n Go USB C Kabel - 1 Meter lang

Snelle levering
€2,80 Incl. btw