Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Vitamine C Active – 120 tabletten

Fit4Seasons Vitamine C Active – 120 tabletten
Productomschrijving
itamine C is gemakkelijk aan te vullen met behulp van Fit4Seasons Vitamine C Active. Deze hoogwaardige voedingssupplementen zijn volledig veganistisch. Omdat wij altijd voor de beste samenstelling en een effectieve opname gaan, hebben wij de Vitamine C tabletten tevens aangevuld met Rosa Canina extract en Citrus Bioflavonoïden. Gezondheidsvoordel...

itamine C is gemakkelijk aan te vullen met behulp van Fit4Seasons Vitamine C Active. Deze hoogwaardige voedingssupplementen zijn volledig veganistisch. Omdat wij altijd voor de beste samenstelling en een effectieve opname gaan, hebben wij de Vitamine C tabletten tevens aangevuld met Rosa Canina extract en Citrus Bioflavonoïden.

Gezondheidsvoordelen van Vitamine C Active:

 • Bloedvaten: Vitamine C is belangrijk door de bloedvaten. Het draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor het behoud van een sterke vaatwand.
 • Huid en botten: Vitamine C ondersteunt de botten en is belangrijk voor het kraakbeen en de huid.
 • Immuunsysteem: Vitamine C helpt het immuunsysteem. Ook geeft het extra/meer weerstand bij lichamelijk inspanning.
 • Mond en gebit: Vitamine helpt de tanden sterk te houden en is van belang voor het gebit.
 • Oxidatieve schade: Vitamine C is een antioxidant en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Ook helpt het de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling en luchtvervuiling.
 • Vermoeidheid: Vitamine C helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • Zenuwstelsel: Vitamine C speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Ingrediënten per veganistisch tablet:

900 mg Vitamine C (Calcium Ascorbaat), 50 mg Rosa Canina Extract 4:1, 50 mg Citrus Bio Flavonoïden
Overige ingrediënten: vulmiddel van Microkristallijne Cellulose, Maltodextrine, Magnesiumstearaat, Silicone Dioxide.

Dit supplement bevat vitamine C, Rosa Canina Extract en Citrus Bio Flavonoïden, samen met enkele andere ingrediënten.

 • Vitamine C (Calcium Ascorbaat) is een belangrijke vitamine die betrokken is bij de stofwisseling van het lichaam en de productie van collageen. Het helpt ook om het immuunsysteem te ondersteunen en de gezondheid van de huid, tanden en botten te verbeteren.

 • Rosa Canina Extract is een extract van de rozenbottel, een vrucht die rijk is aan vitamine C en antioxidanten. Het wordt vaak gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en ontstekingen te verminderen.

 • Citrus Bio Flavonoïden zijn stoffen die van nature voorkomen in citrusvruchten en bekend staan om hun antioxiderende eigenschappen. Ze kunnen helpen bij het verbeteren van de opname van vitamine C en kunnen het immuunsysteem ondersteunen.

 • Microkristallijne Cellulose is een hulpstof die wordt gebruikt als bindmiddel en vulmiddel in supplementen.

 • Maltodextrine is een koolhydraat dat wordt gebruikt als vulmiddel en als zoetstof in supplementen.

 • Magnesiumstearaat is een hulpstof die wordt gebruikt als smeermiddel in supplementen om de ingrediënten beter te laten mengen.

 • Siliconen Dioxide is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als antiklontermiddel in supplementen om te voorkomen dat de ingrediënten aan elkaar plakken.

Dit supplement is bedoeld om het immuunsysteem te ondersteunen en de algehele gezondheid te verbeteren. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en eventuele allergieën of gevoeligheden voor een van de ingrediënten te controleren voordat je een supplement inneemt. Het is ook raadzaam om voor gebruik met een arts te overleggen als je gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt.

Hoe gebruik je Vitamine D2 van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de Vitamine C tabletten van Fit4Seasons raden wij aan om 1 tot 2x daags 1 tablet in te nemen. Neem het tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Vitamine C Active van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Productspecificaties

EAN
8718274718119

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fit4Seasons Vitamine C Active – 120 tabletten
Fit4SeasonsVitamine C Active – 120 tabletten

Vitamine C is een antioxidant en is het onder andere belangrijk voor bloedvaten, ondersteunt het de vorming van collageen, is het belangrijk voor de energiestofwisseling, het immuunsysteem en is goed voor het concentratievermogen.

Op voorraad
€19,50 Incl. btw