WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

White Widow Autoflower Cannabiszaden - Hoge Opbrengsten, 17-20% THC, Snelle Bloeiperiode - Direct Beschikbaar

Kera Seeds White Widow Autoflower Cannabiszaden - Hoge Opbrengsten, 17-20% THC, Snelle Bloeiperiode - Direct Beschikbaar
Productomschrijving
De iconische White Widow, nu beschikbaar in een nog toegankelijkere autoflower variant, combineert hoge opbrengsten met gebruiksgemak. Deze soort is perfect voor diegenen die snelle resultaten willen zonder in te leveren op potentie. Belangrijke Kenmerken Snel Bloeiproces: Met een bloeiperiode van slechts 7-8 weken, is White Widow Autoflower id...

De iconische White Widow, nu beschikbaar in een nog toegankelijkere autoflower variant, combineert hoge opbrengsten met gebruiksgemak. Deze soort is perfect voor diegenen die snelle resultaten willen zonder in te leveren op potentie.

Belangrijke Kenmerken

  • Snel Bloeiproces: Met een bloeiperiode van slechts 7-8 weken, is White Widow Autoflower ideaal voor snelle cycli en meerdere oogsten per jaar.
  • Hoge THC Gehalte: Biedt een consistent THC-niveau van 17-20%, wat zorgt voor krachtige en langdurige effecten.
  • Robuuste Opbrengsten: Genereert binnen 400-450 gram/m² en buiten tot 240 gram per plant, dankzij haar stevige en harsrijke toppen.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te kweken en onderhouden, wat haar een topkeuze maakt voor zowel beginners als ervaren kwekers.

Gebruik en Voordelen

White Widow Autoflower staat bekend om haar krachtige, euforische en creatieve highs, die ideaal zijn voor zowel recreatief gebruik als medicinale toepassingen. Deze soort helpt effectief bij angst, depressie, pijn en andere aandoeningen, terwijl ze een aangename smaak van aarde, dennen en zoet-zure noten biedt.

Waarom Kiezen voor White Widow Autoflower?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige autoflower die snel resultaten levert met indrukwekkende kwaliteit, dan is White Widow Autoflower de perfecte keuze. Deze soort combineert alle geliefde eigenschappen van de klassieke White Widow met het gemak van een autoflower, waardoor ze ideaal is voor kwekers die efficiëntie waarderen. Bestel vandaag nog om te genieten van de unieke voordelen van deze bijzondere soort!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Kera Seeds White Widow Autoflower
Kera SeedsWhite Widow Autoflower

White Widow Autoflower is een gebruiksvriendelijke variant van de klassieke White Widow, die bekend staat om haar hoge THC-gehalte en indrukwekkende harsbedekte toppen. Deze soort bloeit snel in slechts 7-8 weken.

Snelle levering

Deliverytime

£6.20 Incl. btw
      iGrowCan White Widow Autoflower
      iGrowCanWhite Widow Autoflower

      Ervaar de legendarische White Widow Auto: een klassieke soort met autoflowering gemak. Perfect voor elke kweker!

      Snelle levering

      Deliverytime

      £21.34 Incl. btw
          Royal Queen Seeds Pink Runtz Auto
          Royal Queen SeedsPink Runtz Auto

          Ontdek Pink Runtz Auto van Royal Queen Seeds: Een compacte autoflower cannabissoort met 22% THC, fruitige smaakprofielen en uitstekende opbrengsten. Ideaal voor discrete kweek.

          Snelle levering

          Deliverytime

          £7.70 Incl. btw
              iGrowCan Green Gelato Autoflower
              iGrowCanGreen Gelato Autoflower

              Ontdek Green Gelato Auto iGrowcan: eenvoudig thuis cannabis kweken. Topkwaliteit, snelle oogst & perfect cadeau. Direct beschikbaar - koop nu bij Novus Fumus

              Niet op voorraad

              Deliverytime

              £21.34 Incl. btw
                  Bekijk