Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Aroma King klik bolletjes voor sigaretten - inclusief Applicator - Strawberry Mint

Productomschrijving
Breng de 'Click' terug in je sigaret! Breng het balletje aan in de filter van je favoriete sigaret en klik erop. Je hebt onmiddellijk een heerlijke aardbeien mint smaak toegevoegd! Verlang je naar de mentholsmaak van je sigaretten? Dan zijn de Menthol Click capsules van Aroma King de juiste keuze voor jou, want bij Aroma King zi...

Breng de 'Click' terug in je sigaret!

Aroma King Flavored Capsules

Breng het balletje aan in de filter van je favoriete sigaret en klik erop. Je hebt onmiddellijk een heerlijke aardbeien mint smaak toegevoegd!

Verlang je naar de mentholsmaak van je sigaretten? Dan zijn de Menthol Click capsules van Aroma King de juiste keuze voor jou, want bij Aroma King zit je smaak stevig verankerd in de naam van het merk! Bij ons krijg je 100 balletjes met een natuurlijke mentholsmaak welke geleverd worden in een handig doosje!

Eenvoudig in gebruik

Onze Aroma King Menthol-balletjes voor een speciale smaak kunnen snel en gemakkelijk worden gebruikt. Eerst maak je met de puntige kant in het buisje, een opening in het sigarettenfilter, dan neem je een balletje uit het aromadoosje en steek je dit met de andere kant van het buisje in de zojuist gemaakte opening. Druk op het einde gewoon op het filter en de intense aardbeiensmaak verspreidt zich.

Aroma King Capsule Applicator

Handige verpakking

De Aroma King Click houder kunnen gemakkelijk overal worden opgeborgen. Zowel in je broekzak als in de meeste andere tassen is er genoeg ruimte voor. De infuusballen vinden hier een perfecte plek. Aan de onderkant van de tube zit de applicator waarmee je de balletjes snel en eenvoudig in de filter kunt aanbrengen.

Diverse smaken Click balletjes

Wil je liever een frisse sigaret met een smaakje? Kies dan uit één van de zes frisse smaken van Aroma King.

Ook geschikt voor de iQOS HEETS

IQOS 3 Duo en Aroma King gaan prima samen

Aroma King klik bolletjes zijn ook geschikt voor iQOS HEETS.Een Heets is een kleine rol gevuld met tabak. De tabak zit een in papieren koker en bevat een filter, net zoals bij een traditionele filtersigaret. Heets worden gebruikt in de iQOS 3 Duo sigaret. De combinatie van iQOS en Aroma King geeft je de heerlijke smaak, maar dan zonder as, stank en teer.

Productspecificaties

Smaak
Strawberry Mint
Inhoud
50 click bolletjes
Type verpakking
Applicator

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: MP op 5 Januari 2022

    Lekkere smaak en handig in gebruik

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Aroma King Strawberry Mint klik bolletjes
Aroma KingStrawberry Mint klik bolletjes

50 Strawberry Mint klik bolletjes met Applicator.

Op voorraad
€4,95 Incl. btw