Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Krachtige Mush Magic Atlantis Magische Truffels 15g - Intense Psilocybine Ervaring

Productomschrijving
Mush Magic Atlantis Magische Truffels 15g - Uw Poort naar Creatieve Verlichting Betreed een wereld van intense visualisaties en creatieve inspiratie met Mush Magic Atlantis Magische Truffels. Deze premium truffels zijn perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten, en bieden een buitengewone, authentieke psilocybine-ervaring. Krachtige en...

Mush Magic Atlantis Magische Truffels 15g - Uw Poort naar Creatieve Verlichting

Betreed een wereld van intense visualisaties en creatieve inspiratie met Mush Magic Atlantis Magische Truffels. Deze premium truffels zijn perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten, en bieden een buitengewone, authentieke psilocybine-ervaring.

Krachtige en Diepgaande Effecten: Met een waardering van 4 uit 5 zijn deze truffels krachtiger dan Psilocybe Tampanensis en Psilocybe Mexicana, en vergelijkbaar met de geliefde Psilocybe Fantasia. Ze bieden een intense hallucinogene ervaring, met effecten die variëren van persoon tot persoon.

Kwaliteit en Versheid Gegarandeerd: Verpakt in een vacuüm-verzegelde verpakking van 10 cm x 5 cm x 3 cm en met een totaalgewicht van 0,05 kg, zorgen we ervoor dat u de meest verse en potentste truffels ontvangt.

Dosering naar Behoefte: Een lichte trip ervaren? Probeer 3 tot 5 gram. Klaar voor een volledige, diepgaande ervaring? De volledige 15 grams verpakking tilt uw bewustzijn naar een nieuw niveau.

Veilig en Verantwoord: Adviseer uw klanten om deze truffels in een veilige, rustige omgeving te consumeren en de reis naar innerlijke werelden met respect te benaderen.

Waarom Kiezen voor Mush Magic Atlantis Magische Truffels 15g? Dit product is ideaal voor mensen die verlangen naar een intensere connectie met hun innerlijke zelf en de wereld om hen heen. Het is perfect voor artistieke exploratie, zelfreflectie, of een diepe meditatieve staat.

Bestel nu voor een onvergetelijke psychonautische reis!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Atlantis Magic Truffles 15g
Novus FumusAtlantis Magic Truffles 15g

Ontdek de kracht van Mush Magic Atlantis Magische Truffels 15g. Geniet van intense, creatieve en visuele ervaringen met deze hoogwaardige psilocybine truffels. Perfect voor een diepgaande reis. Veilig verpakt

Snelle levering
€21,95 Incl. btw