Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

EZ Test voor Ketamine, MDMA, Amfetamine, PMA, PMMA en meer - De Veilige en Snelle Drugstestkit

Novus Fumus EZ Test voor Ketamine, MDMA, Amfetamine, PMA, PMMA en meer - De Veilige en Snelle Drugstestkit
Productomschrijving
Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke drugstestkit? Zoek niet verder! Novus Fumus presenteert de EZ Test voor Ketamine, een unieke drugstestkit die ook reageert op MDMA, amfetamine, PMA, PMMA en andere psychoactieve stoffen. Deze EZ Test, een variatie op Mandelin's Reagent, is de enige test voor PMA/PMMA op de markt. ...

Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke drugstestkit? Zoek niet verder! Novus Fumus presenteert de EZ Test voor Ketamine, een unieke drugstestkit die ook reageert op MDMA, amfetamine, PMA, PMMA en andere psychoactieve stoffen.

Deze EZ Test, een variatie op Mandelin's Reagent, is de enige test voor PMA/PMMA op de markt. Het is een essentieel hulpmiddel om te controleren of uw pil of poeder potentieel schadelijke stoffen bevat die vaak in straatdrugs worden aangetroffen. Met de EZ Test kunt u binnen enkele seconden een vrij goed idee krijgen van waar u mee te maken heeft!

Het gebruik van de EZ Test is eenvoudig en duidelijk. De kit bevat een glazen ampul met een chemisch reagens dat wordt geabsorbeerd in silicagel. Voeg gewoon een klein monster van uw pil of poeder toe aan de ampul, schud goed en vergelijk de kleurverandering met de bijgeleverde kleurenkaart. Het reagens zelf heeft een goudgele kleur, en de test verandert een andere kleur voor alle ecstasy-achtige stoffen MDMA, MDA, MDE, MBDB, (METH)AMPHETAMINE, KETAMINE, PMA, 2-AMINO-INDANE, METHYLFENIDAAT (RITALIN).

De EZ Test voor Ketamine is niet alleen een effectief middel tegen versnijdingsmiddelen, maar ook een cruciale stap in het beschermen van uw gezondheid. Overspelige middelen in medicijnen kunnen ernstige bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, angst, slapeloosheid en in het ergste geval zelfs de dood.

Let op: de EZ-testkits zijn puur een leidraad om een stof te helpen analyseren. Het wordt aangeraden om geen enkele stof aan te raken en uitgebreide laboratoriumtests van monsters worden aanbevolen voor meer gedetailleerde resultaten.

Bestel nu uw EZ Test voor Ketamine bij Novus Fumus en zorg voor uw veiligheid en gemoedsrust!

Productspecificaties

EAN
8718435609010

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus EZ Test voor Ketamine
Novus FumusEZ Test voor Ketamine

Bescherm jezelf tegen potentieel schadelijke stoffen in straatdrugs met de EZ Test voor Ketamine en andere stoffen. Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De enige test voor PMA/PMMA op de markt!

Snelle levering
€3,50 Incl. btw