Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

High Hawaiians - 25 gram - De krachtigste truffels voor een onvergetelijke trip

Productomschrijving
Als je op zoek bent naar een unieke en intense ervaring, dan zijn de High Hawaiians truffels perfect voor jou. Deze speciale editie truffels staan bekend om hun sterke visuele effect en behoren tot de krachtigste truffels op de markt. Let wel op, deze truffels zijn niet geschikt voor beginners. Als je eenmaal de High Hawaiians truffels hebt geprob...

Als je op zoek bent naar een unieke en intense ervaring, dan zijn de High Hawaiians truffels perfect voor jou. Deze speciale editie truffels staan bekend om hun sterke visuele effect en behoren tot de krachtigste truffels op de markt. Let wel op, deze truffels zijn niet geschikt voor beginners.

Als je eenmaal de High Hawaiians truffels hebt geprobeerd, zul je versteld staan van het euforische gevoel dat je ervaart. Deze truffels nemen je mee op een reis door een droomwereld vol zonsondergangen en kleurrijke beelden. Het is dan ook geen verrassing dat de High Hawaiians een van de best verkochte truffels uit ons assortiment zijn. Voor diegenen die weten wat ze kunnen verwachten, zal dit een ultieme ervaring opleveren. Kies je tijd en plaats en ga op reis!

Truffels zijn de laatste jaren erg populair geworden vanwege de unieke beleving die ze bieden. Wat in de volksmond een truffel wordt genoemd, is eigenlijk Sclerotia - een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden bevinden zich onder de grond en vormen Sclerotia (truffel) wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn voor een paddenstoel om te kunnen groeien. Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine die in het lichaam wordt omgezet in psilocine - een stof met hallucinerende werking.

Het gebruik van truffels vereist enkele voorzorgsmaatregelen. Gebruik truffels altijd in een veilige en vertrouwde omgeving en neem nooit meer dan één inhoud van een bakje per keer. Start met de halve hoeveelheid van het totaalgewicht in het bakje en bepaal na 30-45 minuten of je de dosis wilt verhogen. Zodra je de effecten voelt, heb je maar een kleine dosis nodig om de effecten te verhogen. De truffels werken het beste op een lege maag en het kauwen van de truffels verbetert de werking. Bewaar de truffels op een donkere plek tussen 2°C en 4°C en gebruik ze niet bij geestelijke gezondheidsproblemen, depressie, hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes of zwangerschap. Gebruik truffels ook niet in combinatie met alcohol, medicijnen en/of andere drugs en neem niet deel aan het verkeer tijdens het gebruik. Truffels zijn alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar.

Afhankelijk van de dosering zorgen truffels voor een fantastische, visuele en hallucinerende ervaring, beter bekend als een trip. De tripbeleving is voor iedereen anders en is afhankelijk van de gebruikte truffel en de ingenomen hoeveelheid. Truffels bieden je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en een reis door je innerlijk te maken. De fantastische gevoelens die truffels kunnen creëren zijn ongekend en bieden een andere kijk op de wereld en op jezelf.

Naast de High Hawaiians bieden we nog 7 andere soorten truffels aan, elk met hun eigen unieke effecten en tripbeleving. Onze truffels zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden zorgvuldig gekweekt en verpakt om de beste ervaring voor onze klanten te garanderen.

Magische Truffels bevatten voedingsstoffen die dienen voor de opbouw, de energievoorziening en de regulering van het menselijk organisme en noodzakelijk zijn voor de instandhouding, de werking en de ontwikkeling van dat organisme, en kunnen dus worden geconsumeerd vanwege die stoffen. Onze High Hawaiians bevatten 464,7 kJ energie, 13,2 gram koolhydraten, 5,3 gram eiwit, 0,4 gram vet, en 16,7 gram voedingsvezel per 100 gram. Ook bevatten ze vitamine D, natrium, fosfor, kalium, calcium en ijzer.

We willen benadrukken dat Magische Truffels van nature hallucinogenen bevatten, zoals psilocybine en psilocine, die bewustzijns veranderende effecten kunnen veroorzaken. Houd daarom rekening met de werking van deze stoffen en bewaar de truffels altijd buiten bereik van kinderen.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en intense ervaring, zijn de High Hawaiians truffels perfect voor jou. Onze truffels zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een onvergetelijke tripbeleving. Zorg ervoor dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt voordat je begint en geniet van deze unieke ervaring!

Productspecificaties

EAN
8718274712001
Visueel
☆☆☆☆☆+☆
Creativiteit
☆☆☆☆☆+☆
Filosofisch
☆☆☆☆☆+☆

Reviews

4.6 / 5Based on 27 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Michał op 16 April 2024

  40 grams of it makes me an unforgettable trip

 • 5 / 5
  Gepost door: Liebert op 16 April 2024

  I do have a backgroud that is related to addictions and depression and made my research on psyocibin in that regard. and...

  I do have a backgroud that is related to addictions and depression and made my research on psyocibin in that regard. and so far the scientific articles do have positive results. although, i must say, that my adhd symptomes are amplified for a few days. however, since taking it every two weeks, i am clean. i tend to take more self care, find more meaning in live while philosophing with myself on such journeys and it makes me focus on the important things in life. It taught me to appreciate the small things in life. for that i became grateful.

 • 5 / 5
  Gepost door: Robin op 19 Februari 2024

  It was fucking awesome as always

  ...

  It was fucking awesome as always

  • +Microdosing = I played sports like a god
  • -I overthought for 10min and had a little panicattack but thats alright
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus High Hawaiians
Novus FumusHigh Hawaiians

Ontdek de krachtige High Hawaiians truffels - een van de sterkste truffels op de markt! Niet geschikt voor beginners. Geniet van een opmerkelijke en opwindende ervaring met onze hoogwaardige truffels.

Snelle levering

Deliverytime

€24,95 Incl. btw