Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Ervaar de krachtige en unieke Psilocybe Hollandia Truffels - 15 gram

Productomschrijving
Ervaar de krachtige en intense werking van de Psilocybe Hollandia Truffels, verkrijgbaar bij Novus Fumus. Deze magische truffels zijn gekweekt op vruchtbare Hollandse bodem en behoren tot de sterkste truffelsoorten op onze website. Met een sterkte indicatie van 5,5 sterren van de 6 zijn deze truffels niet geschikt voor beginners. De Hollandia Truff...

Ervaar de krachtige en intense werking van de Psilocybe Hollandia Truffels, verkrijgbaar bij Novus Fumus. Deze magische truffels zijn gekweekt op vruchtbare Hollandse bodem en behoren tot de sterkste truffelsoorten op onze website. Met een sterkte indicatie van 5,5 sterren van de 6 zijn deze truffels niet geschikt voor beginners. De Hollandia Truffels bieden intense en geestverruimende effecten zoals levensechte visioenen, hallucinaties en prachtige kleuren.

De Hollandia Truffels bevatten tot wel 2x zoveel psilocybine als andere truffels en de trip duurt tussen de 4 en 7 uur. De eerste effecten zijn merkbaar na ongeveer 45 minuten. De dosering van deze magische truffels is afhankelijk van je lichaamsgewicht en ervaring met psilocybine truffels. Als beginner wordt aangeraden om te beginnen met een lichte dosis en deze langzaam op te bouwen.

Het wordt aanbevolen om de truffels op een lege maag te eten en ze goed te kauwen voordat je ze doorslikt. Voor thee, snijd de truffels in stukken en gebruik water met een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Laat de truffels 10-15 minuten trekken en eet voor maximale effectiviteit ook de truffels op. Voeg eventueel honing toe voor de smaak.

Het gebruik van de Hollandia Truffels vereist een goede voorbereiding. Zorg dat je in een rustige en vertrouwde omgeving bent en neem de truffels alleen als je een ervaren gebruiker bent. Het is aan te raden om een 'tripsitter' te hebben en om een Trip Stopper binnen handbereik te hebben voor het geval dat de trip te intens wordt. Bewaar de truffels in de koelkast op een droge plek tussen de 2ºC en 4ºC.

Koop de Psilocybe Hollandia Truffels bij Novus Fumus en ontdek de intense en unieke werking van deze magische truffels. Onze Hollandia Truffels zijn van hoge kwaliteit en worden discreet verzonden. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van de Hollandia Truffels!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Hollandia Truffels 15 gram
Novus FumusHollandia Truffels 15 gram

Ontdek de krachtige en unieke Psilocybe Hollandia Truffels bij Novus Fumus. Deze magische truffels bieden intense en geestverruimende effecten en behoren tot de sterkste truffelsoorten op onze website.

Snelle levering
€15,50 Incl. btw