Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Lemon X Party Pil - Krachtige Energizer voor Feestgangers | Bestel Nu!

Productomschrijving
Ben jij een feestganger die op zoek is naar een ideale energizer om wakker en energiek te blijven? Dan is Lemon X de perfecte oplossing voor jou! Deze party pil bevordert de aanmaak van adrenaline, waardoor je elk feestje met gemak aan kan. Bovendien bevat Lemon X een verbeterde formule voor een nog sterkere werking. Elke vegetarische capsule beva...

Ben jij een feestganger die op zoek is naar een ideale energizer om wakker en energiek te blijven? Dan is Lemon X de perfecte oplossing voor jou! Deze party pil bevordert de aanmaak van adrenaline, waardoor je elk feestje met gemak aan kan. Bovendien bevat Lemon X een verbeterde formule voor een nog sterkere werking.

Elke vegetarische capsule bevat een unieke combinatie van ingrediënten die je helpen om energiek te blijven. Zo bevat elke capsule 150 mg cafeïne (38% ADH), 20 mg Gaba, 27 mg Citrus Aurantium, 100 mg L-citruline, 12 mg Niacine, 0,06 mg Chromium chloride en 150 mg DL-phenylalanine. Deze ingrediënten zorgen samen voor een krachtige energieboost, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste bijwerkingen.

Het gebruik van Lemon X is heel eenvoudig. Neem gewoon 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect een capsule in met water of vruchtensap. Het wordt aanbevolen om niet meer dan één capsule per dag in te nemen. Pas op met overmatig alcoholgebruik en gebruik het product niet in combinatie met medicijnen of andere stimulanten. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts.

Lemon X is een voedingssupplement en mag niet worden gebruikt als substituut voor een gevarieerde voeding. Bewaar het product op een koele en droge plaats, buiten bereik van kinderen. Gebruik Lemon X alleen als je 18 jaar of ouder bent en niet lijdt aan hoge/lage bloeddruk, hartklachten, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressies, nervositeit of andere lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Productspecificaties

EAN
8718274710021

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Thijs op 11 September 2023

  Leek meer energie te hebben dan normaal. Erg handig als je een avondje lang door wilt gaan.

  ...

  Leek meer energie te hebben dan normaal. Erg handig als je een avondje lang door wilt gaan.

  • +Meer energie, hyper, werkt goed met alcohol.
  • -Mini dip midden van de avond, na dip weer meer energi.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DNX Party Pills LemonX
DNX Party PillsLemonX

Boost je feestervaring met Lemon X party pil. De ideale energizer voor feestgangers die wakker en energiek willen blijven. Bestel nu en geniet van een krachtige energieboost zonder bijwerkingen.

Snelle levering

Deliverytime

€11,95 Incl. btw