Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

MDNX | De natuurlijke feestformule voor een sensationele energie-boost en onstilbare lust voor feesten

Productomschrijving
Ontdek de natuurlijke feestformule MDNX voor een sensationele energie-boost en een onstilbare lust voor feesten! Elke verpakking bevat 4 tabletten met een netto-inhoud van 480mg per tablet. De aanbevolen dosering is maximaal 1 tablet per 24 uur. De belangrijkste ingrediënten in MDNX zijn maca, ginger, DL-phenylalanine en cafeïne (110 mg per tabl...

Ontdek de natuurlijke feestformule MDNX voor een sensationele energie-boost en een onstilbare lust voor feesten! Elke verpakking bevat 4 tabletten met een netto-inhoud van 480mg per tablet. De aanbevolen dosering is maximaal 1 tablet per 24 uur.

De belangrijkste ingrediënten in MDNX zijn maca, ginger, DL-phenylalanine en cafeïne (110 mg per tablet, 27,5% ADH). Deze natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om je te voorzien van de energie die je nodig hebt om het einde van een feestje te halen.

Neem 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect een tablet in met water of vruchtensap. Houd er rekening mee dat de maximale portie per etmaal niet overschreden mag worden en dat MDNX niet gebruikt mag worden als substituut voor een gevarieerde voeding.

Let op: MDNX is alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar en mag niet worden gebruikt in combinatie met medicijnen of andere stimulanten, bij hoge/lage bloeddruk, hartklachten, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressies, nervositeit, lichamelijke en/of geestelijke klachten en gebruik van MAO-remmers. Pas op met overmatig alcoholgebruik. Bij twijfel raadpleeg uw arts. Bestel MDNX vandaag nog en beleef een onvergetelijke feestervaring!

Productspecificaties

EAN
8718274710038

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DNX Party Pills MDNX
DNX Party PillsMDNX

Ontdek MDNX - de natuurlijke feestformule voor een onvergetelijke feestervaring. Alleen voor volwassenen boven de 18 jaar en niet te gebruiken in combinatie met medicijnen of andere stimulanten. Bestel nu!

Op voorraad
€11,95 Incl. btw