Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

SpeedX - Turbo Energy capsules

Productomschrijving
SpeedX is het ultieme natuurlijke party supplement voor extra snelheid. Zeg die vermoeide armen en benen maar gedag en verover vol energie de dansvloer. De effecten worden beschreven als het krijgen van een energie-boost waarmee je met gemak tijdens het hele feestje van links naar rechts kan bewegen op hoog tempo! Aantal capsules: 4 caps.Netto-inh...

SpeedX is het ultieme natuurlijke party supplement voor extra snelheid. Zeg die vermoeide armen en benen maar gedag en verover vol energie de dansvloer. De effecten worden beschreven als het krijgen van een energie-boost waarmee je met gemak tijdens het hele feestje van links naar rechts kan bewegen op hoog tempo!

Aantal capsules: 4 caps.
Netto-inhoud per capsule: 287mg.
Dosering: Maximaal 1 per 24 uur.

Ingrediënten per vegetarische capsule:

  • DL-Phenylalanine 75 mg
  • Eviodiamine 30 mg
  • Cafeïne 125 mg (31% ADH)
  • Citrus Aurantium 27 mg
  • DMBA Dimethylbutylamine 30 mg

Gebruik:
Een capsule 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect met water of vruchtensap innemen. Aanbevolen dagelijkse portie is 1 capsule. Maximale portie per etmaal niet overschrijden.

Waarschuwing:
Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere stimulanten, bij hoge/ lage bloeddruk, hartklachten, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressies, nervositeit, lichamelijke en/ of geestelijke klachten en gebruik van MAO-remmers. Pas op met overmatig alcohol gebruik. Bij twijfel raadpleeg uw arts.

Productspecificaties

EAN
8718274713046

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DNX Party Pills SpeedX
DNX Party PillsSpeedX

SpeedX geeft je een energie-boost

Op voorraad
€11,95 Incl. btw