Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

UltimateX - Power Ecstasy pillen

Productomschrijving
Aantal tabletten: 4 tabletten.Netto-inhoud per tablet: 480mgDosering: Maximaal 1 per 24 uur Belangrijkste toegewezen werkzame eigenschappen:Ultimate X is het echte werk en bestaat uit een natuurlijke mix van ingrediënten. De effecten worden beschreven als energiek, krachtig en onvermoeibaar. Met de Ultimate X is het een groot feest en wil je nooi...

Aantal tabletten: 4 tabletten.
Netto-inhoud per tablet: 480mg
Dosering: Maximaal 1 per 24 uur

Belangrijkste toegewezen werkzame eigenschappen:
Ultimate X is het echte werk en bestaat uit een natuurlijke mix van ingrediënten. De effecten worden beschreven als energiek, krachtig en onvermoeibaar. Met de Ultimate X is het een groot feest en wil je nooit meer naar huis. Bereid je goed voor op deze unieke ervaring!

Ingrediënten per tablet:

  • Maca 150 mg
  • Ginger 150 mg
  • DL- phenylalanine 70 mg
  • Cafeïne 110 mg (27,5% ADH)

Gebruik:
Een tablet 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect met water of vruchtensap innemen. Aanbevolen dagelijkse portie is 1 tablet. Maximale portie per etmaal niet overschrijden.

Waarschuwing:
Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere stimulanten, bij hoge/ lage bloeddruk, hartklachten, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressies, nervositeit, lichamelijke en/ of geestelijke klachten en gebruik van MAO-remmers. Pas op met overmatig alcohol gebruik. Bij twijfel raadpleeg uw arts.

Productspecificaties

EAN
8718274710670

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DNX Party Pills UltimateX
DNX Party PillsUltimateX

De effecten worden beschreven als ...

De effecten worden besc...

Op voorraad
€11,95 Incl. btw