Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

San Pedro Cactus (25 cm) - Mescaline Natuurproduct | Sjamanistisch en Spiritueel Gebruik

Novus Fumus San Pedro Cactus (25 cm) - Mescaline Natuurproduct | Sjamanistisch en Spiritueel Gebruik
Productomschrijving
Ervaar de Diepe Wijsheid van de San Pedro Cactus (25 cm) met Natuurlijke Mescaline De San Pedro cactus, afkomstig uit Chili, Bolivia, Ecuador en Peru, staat bekend om zijn snelle groei en wordt al eeuwenlang gebruikt voor sjamanistische, religieuze en spirituele doeleinden. Met een lengte van ongeveer 25 cm is elke cactus een uniek natuurproduct d...

Ervaar de Diepe Wijsheid van de San Pedro Cactus (25 cm) met Natuurlijke Mescaline

De San Pedro cactus, afkomstig uit Chili, Bolivia, Ecuador en Peru, staat bekend om zijn snelle groei en wordt al eeuwenlang gebruikt voor sjamanistische, religieuze en spirituele doeleinden. Met een lengte van ongeveer 25 cm is elke cactus een uniek natuurproduct dat kan variëren in grootte.

Deze prachtige cactus, ook wel bekend als Huachuma, biedt een diepgaande ervaring die je terugbrengt naar je kern en harmonie met het universum bevordert. Het is een krachtige bondgenoot op je pad naar innerlijke rust en het overwinnen van persoonlijke blokkades. Door contact te maken met jezelf, ontdek je jouw ware plek in de wereld. De San Pedro cactus opent de deur naar de zoektocht naar de ultieme zin van het leven.

Het gebruik van deze mescaline-houdende cactus vereist echter voorzichtigheid. Zorg ervoor dat je hem alleen gebruikt in een veilige en vertrouwde omgeving, met een betrouwbare tripsitter aan je zijde. Het is het beste om de cactus op een lege maag in te nemen om de actieve stoffen optimaal te laten werken. Het kan misselijkheid veroorzaken, maar je kunt ook kiezen voor een theevariant.

De effecten van San Pedro zijn buitengewoon en kunnen tot wel 15 uur aanhouden. Je zintuigen worden scherper, waardoor je intenser hoort, voelt en waarneemt. Lichtstralen kunnen zichtbaar en voelbaar worden, terwijl aura's en stralende energieën van mensen en voorwerpen zich manifesteren. Emoties en gevoelens worden versterkt en vinden gemakkelijk een weg naar buiten, van plezier en lachen tot angst en diepgaande liefde voor alles wat leeft en niet leeft.

In vergelijking met Peyote staat San Pedro bekend als een mildere en minder overweldigende ervaring. De smaak is minder vies en bitter, waardoor misselijkheid minder vaak voorkomt. De psychotrope effecten zijn kalmer en minder fysiek, wat zorgt voor een meer ontspannen reis.

Belangrijk om te weten: de San Pedro cactus bevat de psychoactieve stof mescaline, wat bewustzijnsverandering en intense hallucinaties kan veroorzaken. Wees verstandig en bereid je mentaal voor op deze krachtige ervaring. Houd het product buiten het bereik van kinderen en vermijd gebruik bij depressie, hoge of lage bloeddruk, hart- en longaandoeningen, diabetes, zwangerschap, het gebruik van alcohol, medicijnen of andere drugs. Ook is deelname aan het verkeer niet toegestaan tijdens gebruik.

Ontdek de diepe wijsheid van de San Pedro cactus en laat je meenemen op een helende reis naar innerlijke harmonie. Bestel nu en geniet van deze unieke spirituele ervaring!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus San Pedro cutting Pachanoi 25 – 29 cm
Novus FumusSan Pedro cutting Pachanoi 25 – 29 cm

Gebruikt voor sjamanistische en spirituele doeleinden. Ervaar verscherpte zintuigen, intense emoties en een diepe verbinding met het universum.

Snelle levering
€31,95 Incl. btw