Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Elements Mitragyna Javanica

33% sale
Indian Elements Indian Elements Mitragyna Javanica
Productomschrijving
Mitragyna Javanica (Kra Thum Na) is een kleine boomsoort die je voornamelijk tegen komt in Zuidoost-Azië. De effecten van Mitragyna Javanica kunnen zowel euforisch, stimulerend als rustgevend zijn. Daarmee zijn de effecten van dit bijzondere kruid vergelijkbaar met die van de verwante Mitragyna Hirsuta en Mitragyna Speciosa (Kratom). De Javanica i...

Mitragyna Javanica (Kra Thum Na) is een kleine boomsoort die je voornamelijk tegen komt in Zuidoost-Azië. De effecten van Mitragyna Javanica kunnen zowel euforisch, stimulerend als rustgevend zijn. Daarmee zijn de effecten van dit bijzondere kruid vergelijkbaar met die van de verwante Mitragyna Hirsuta en Mitragyna Speciosa (Kratom). De Javanica is overigens wel minder sterk, daarom is hij beter geschikt voor beginners. Voor de beste ervaring raden wij aan om er thee van te trekken.

Meer informatie over Mitragyna Javanica:

De effecten van dit kruid verschillen per dosis. Bij een lage dosis zullen de stimulerende effecten beter merkbaar zijn. Om deze reden wordt het middel in Azië ook gebruikt als oppepper bij fysieke activiteiten, bijvoorbeeld door Muay Thai boxers. Bij een hoge dosis zullen voornamelijk kalmerende en sederende effecten optreden.

Mitragyna Javanica is vergelijkbaar met Mitragyna Hirsuta en Mitragyna Speciosa. Wel is het kruid minder sterk dan de andere twee soorten. Hierdoor is het beter geschikt voor beginners en onervaren gebruikers. Voor het beste en sterkste effect raden wij aan om hier thee van te trekken.

Ingrediënten:

  • Mitragyna Javanica

Indian Elements

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Waarschuwing:

Gebruik boven de 18 jaar. Buiten bereik van kinderen houden.

Mitragyna Javanica mag niet worden gebruikt in combinatie met MAO-remmers. Mensen met nier- of hartproblemen, hoge of lage bloeddruk, diabetes en mensen onder invloed van medicijnen, drugs of alcohol wordt het gebruik beslist afgeraden. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet (ver)kopen als het zegel verbroken is.

Bewarenadvies: Bewaar op een donkere en droge plek.

Productspecificaties

EAN
8718274711370

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Elements Mitragyna Javanica
Indian ElementsMitragyna Javanica

Het kruid heeft de eigenschap om zowel stimulerend als rustgevend te werken en daarbij de gemoedstoestand te verbeteren.

Niet op voorraad
€14,95€10,00 Incl. btw
      Bekijk